Löydä hyvä itsestäsi!

Tavoitteena huojentunut mieli

Haluatko tuntea itsesi energisemmäksi ja suunnata voimavarasi sinne, missä ne parhaiten sinua hyödyttävät? Haluatko ymmärtää paremmin omaa itseäsi ja käyttäytymistäsi? Huojentava kirjoittaminen auttaa. Anna kynän opastaa! Siihen et tarvitse erityistä kirjoittamisen taitoa. Huojentavan kirjoittamisen kursseilla pääset alkuun.

Kursseilla sinun ei tarvitse vatvoa murheita tai huoliasi. Sen osaat tehdä ilman kurssiakin. Kynä on viisas ja se osaa tehdä näkyväksi ikävyyksien alle hautautuneet hyvät ja mukavat asiat. Niitä on, usko pois! Juuri niistä saat voimavaroja arkeesi.

Kurssit

Oletko sitä mieltä, ettet nyt yllä parempaan, jaksa enempää ja ole elämääsi tyytyväinen, koska olet vain jotenkin huonompi, ei ole oikea hetki, lähipiirisi ei tue sinua, olosuhteet ovat epäsuotuisat ja niin edelleen?

Saat toki uskoa tuohon kaikkeen ja olla sitä mieltä. Silloin suosittelen, että et missään nimessä pistäydy lukemassa tätä blogia. Se ei siinä tapauksessa ole sinulle oikea paikka.

Minusta sinä kuitenkin olet paremman arvoinen. Muutos parempaan vaatii harvoin suuria muutoksia. Se on yleensä hyvin pienestä ajatustavan hienosäädöstä kiinni.

Jos ehkä sittenkin luulet sinusta voisi löytyä enemmän kuin juuri nyt uskot, pistäydy lukemaan blogiani. Se on kokoelma kokemuksia ja oivalluksista, mitä huojentava kirjoittaminen minussa on saanut aikaan. Kirjoitan niistä pikku ruuvauksista, joita olen omaa onneani takoessani kokeillut – yleensä yrityksen ja erehdyksen kautta. Kantapään korkeakoulussa oppii. Omat kokemukseni jakamalla haluan olla sinulle avuksi. Kokeile, miten samat niksit toimisivat sinun elämässäsi!

Tervetuloa blogiin!

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Eniten myydyt