Julkaistu 2 kommenttia

Syyllistäminen ja syyllistyminen: tunnetko tämän noidankehän?

syyllistaminen ja syyllistyminen

Syyllistäminen voi olla tietoista tai tiedostamatonta. Toiset puolestaan syyllistyvät silloinkin, kun kukaan ei varsinaisesti ole syyttänyt mistään. Mistä syyllistämisessä on kyse? Mitä tapahtuu, kun syyllistyt? Kerron tässä postauksessa, miten syyllistämisen ja syyllistymisen noidankehän voi katkaista.

Syyllistäminen ja syyllistyminen: tunnetko tämän

Read More
Julkaistu 1 kommentti

Syyllisyyden tunne: tunnistatko nämä 3 eri tilannetta?

Syyllisyyden tunne

Syyllisyyden tunne kertoo sinulle, oletko toiminut oikein vai väärin. Se on tärkeä tunne. Sen tarkoitus on ohjata käyttäytymistäsi oikeaan suuntaan. Syyllisyys saattaa kuitenkin pahimmillaan kuluttaa voimiasi aivan suotta.

Tässä postauksessa kerron, milloin syyllisyys on sinua kasvattava voimavara, milloin se sekoittuu … Read More

Julkaistu Jätä kommentti

Miten löytää ympärilleen inspiroivia ihmisiä?

Inspiroivia ihmisiä

Pistäydyin tapahtumassa, jossa kohtasin valtavan inspiroivia ihmisiä. Osuin samaan pöytään yrityskummitoiminnassa mukana olevien ihmisten kanssa. Jotkut heistä ovat edelleen työelämässä yrittäjinä. Osa on löytänyt yritykselleen jatkajan ja osa on eläkkeellä liikkeenjohdon tehtävistä.

Miten löytää ympärilleen inspiroivia ihmisiä?

Illan aikana luottamus … Read More

Julkaistu Jätä kommentti

Miten elää ikävien asioiden kanssa?

Elää ikävien asioiden kanssa

Kirjoitin aiemmassa postauksessa, miten minulle sopii parhaiten lomailu ilman suurempia suunnitelmia. Joitakin pieniä ajatuksia, mitä olisi mukavaa tehdä, minulla siitä huolimatta aina on. Päätän sitten lennossa mielialan, yhteensattumien tai säätilan perusteella päivä kerrallaan. Pettymyksiltä en minäkään silti voi välttyä. … Read More

Julkaistu 2 kommenttia

Miten loma meni? – Vai menikö loma ohi huomaamattasi?

Menikö loma ohi?

Lomalta palaaja saa usein vastailla kysymykseen, miten loma meni? Tai oliko hyvä loma? Oletko tullut kysäisseeksi itse itseltäsi, miten loma meni? Oletko vastannut itsellesi rehellisesti? Saitko lomalta, mitä odotit vai menikö loma ohi huomaamattasi?

Miten loma meni? – Vai menikö

Read More