Huojentava kirjoittaminen

Onko elämässäsi alkamassa uusi vaihe?
Haluatko tutustua paremmin itseesi?
Kannatko mukanasi ylimääräistä menneisyyden painolastia?

Haluatko keventää kuormaasi ja opetella huojentamaan oloasi kirjoittamalla?

Opiskelen tällä hetkellä kirjallisuusterapiaohjaajaksi ja käynnistelen jo opintojen ohella ensimmäisiä huojentavan kirjoittamisen kurssejani. Siksi tarjoan keväällä 2018 ennen valmistumistani kurssit edullisempaan hintaan. Tietoa kursseistani löydät täältä!

Huojentavan kirjoittamisen kursseilla emme opiskele kirjoittamista, vaan opettelemme keventämään oloamme kirjoittamalla. Saat itse päättää pilkun paikasta, kirjoittaa yhdyssanat erilleen ja unohtaa isot alkukirjaimet, jos siltä tuntuu. Kukaan ei voi tulla sanomaan, että olet kirjoittanut aiheen vierestä tai ymmärtänyt tehtävän väärin sillä vain sinä voit tietää, mihin annettu tehtävä juuri sinut johdatti. Kirjoitat omalla tavallasi vain itseäsi varten. Sekin on sallittua, että aina tekstiä ei vain synny. Saat lukea tekstisi muille tai yhtä hyvin olla lukematta. Sinä itse päätät. Kaikki on vapaaehtoista. Keskustelemme kursseilla paljon! Tarvitset vain kirjoitusvälineet. Voit kirjoittaa käsin tai omalla kannettavalla tietokoneellasi; valitse itse sinulle luontevin tapa. Minkäänlaista aiempaa kirjoituskokemusta et tarvitse.

Tulevaisuudessa suunnitelmissa on myös yksilöohjauksen tarjoaminen verkon välityksellä sekä myös verkossa toteutettavat ryhmäkurssit.

Kiinnostuitko?
Käy tutustumassa kursseihini täällä!

Onko mielessäsi jokin tietty teema, kuten riittämättömyys, yksinäisyys, elämänmuutos, vanhentuminen, syyllisyys, itsetunto, häpeä ja niin edelleen, josta erityisesti toivot kurssia?
Onko sinulla jo valmis ryhmä, jolle haluat tilata kurssin?

Kerro toiveesi ja ota yhteyttä!

Mari Kuusisto
p. 040 416 5133
mari@marikuusisto.com