Oletko joskus ajatellut, että kirjoittamalla voisit jäsentää ja selkeyttää omia ajatuksiasi, elämäntilannetta tai etsiä uutta suuntaa elämääsi? Et vain jostakin syystä ole päässyt alkuun. Tai ehkä olet jo aloittanut kirjoittamisen, mutta tuntuu, että ajatukset kiertävät samaa rataa ja kaipaat pientä, lempeää tuuppausta eteenpäin.

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa Huojentavan kirjoittamisen kurssi on juuri sinua varten. Kurssi sopii sinulle, joka haluat antaa itsellesi hetken omaa aikaa ja raaputella kynän kärjellä esiin voimavaroja, jotka arjen keskellä ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Jos osaat kirjoittaa tekstiviestin, lomatervehdyksen, kauppalistan tai some-päivityksen, kirjoitustaitosi on riittävä. Sen ihmeellisempää kirjoittajakokemusta et tarvitse.

DSCN8508

Huojentavan kirjoittamisen kurssilla ei opiskella kirjoittamista, vaan opetellaan keventämään ja selkeyttämään oloa kirjoittamalla. Kirjoitustehtävät ovat lyhyitä, yleensä korkeintaan 10 minuutin kirjoitusrupeamia kerrallaan. Riittää, että kirjaat vain sanoja peräkkäin, jos siltä tuntuu.

Unohda oikeinkirjoitus ja anna tulla, mitä on tullakseen. Kirjoitettuja tekstejä ei arvostella. Kurssilla muistelet ja kirjoitat, luet ja kerrot juuri sen verran kuin sinusta tuntuu. Kaikki kirjoittamasi jää vain sinulle itsellesi, jos niin haluat. Omia kokemuksia ja tuntemuksia ei tarvitse perustella tai puolustella.

Aiheen vierestä et voi kirjoittaa etkä voi ymmärtää annettua tehtävää väärin. On vain oikeita vastauksia. Kirjoitat omalla tavallasi. Se riittää.

Mukaan tarvitset vain kirjoitusvälineet. Voit kirjoittaa käsin tai omalla kannettavalla tietokoneellasi. Valitse sinulle luontevin tapa.

Käymme kurssin aikana pienellä kävelyllä jääkauden muovaamassa Merenkurkun maailmanperintöalueen maisemassa. Varaa mukaan myös säänmukaiset ulkovaatteet.

Kurssille mahtuu mukaan 12 kirjoittajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aika:
26.-28.6.2018
Kurssi alkaa tiistaina 26.6. klo 17 yhteisellä tulokeitolla ja päättyy torstaina klo 14.

Paikka:
Merenkurkun majatalo, Björköby, noin 40 km Vaasasta Raippaluodon suuntaan

Ohjaaja:
Mari Kuusisto

Hinta:
150 € (sis. alv), joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen on sitova. Kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua tulleet peruutukset hyvitetään kokonaan. Sen jälkeen tulleet peruutukset ennen tapahtuman alkua hyvitetään 50 %. Peruuttamatta jätettyä ilmoittautumista ei hyvitetä.

Majoitus ja ruokailut:
Majoitus täysihoidolla kahden hengen huoneessa kahdelta yöltä 120 €, yhden hengen huoneessa 140 €. Sauna lauantai-iltana sisältyy majoituksen hintaan.
Pelkän ruokailupaketin hinta on 60 €. Hintaan sisältyy keitto tuloiltana, lounas ja illallinen keskiviikkona sekä lounas lähtöpäivänä. Varaa majoitus ja ruokailut suoraan Merenkurkun majatalosta joko merenkurkunmajatalo@gmail.com tai p. 050 448 6790.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yhteydet:
Autolla pääset Björköbyhyn perille siltoja pitkin. Suomen pisin silta tuo ensin Raippaluotoon ja sen jälkeen tie jatkuu pienempien siltojen kautta Björköbyhyn.

Julkisilla pääset Vaasaan asti sekä junalla että bussilla. Jos tarvitset kyydin Vaasasta Björköbyhyn, ota yhteyttä ohjaajaan ja kysy mahdollisuutta kimppakyytiin. Jos kurssille tulee useampia julkisilla kulkuneuvoilla, on myös yhteinen taksi hyvä vaihtoehto. Yhdensuuntainen matka Vaasasta on noin 38 km.

Lisätietoa:
Mari Kuusisto
mari@marikuusisto.com
p. 040 416 5133

Ilmoittautuminen:

Saat sähköpostilla laskun kurssimaksusta. Vahvistat ilmoittautumisesi kurssille laskun maksamalla. Ennen tapahtuman alkua saat vielä erillisen kutsukirjeen.

PS. Jaa toki ystävällekin tiedoksi!