Tukea opinnäytetyön kirjoittamiseen Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoille

Tukea opinnäytetyön kirjoittamiseen Datero

Kurssista sanottua:

Vaasan yliopistossa jaettiin tämän aamun tilaisuudessa yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspalkinto eli Suuri Sydän -palkinto. Palkinnon sai tällä kertaa kielikeskuksen yliopistolehtori Sirpa Heino.

Palkinto voitiin myöntää vain yhdelle taholle (myös yliopiston ulkopuolelta), mutta Tasa-arvo- ja  yhdenvertaisuustyöryhmä haluaa kertoa myös teille muille, että teitä oli ehdotettu palkinnon saajiksi. Tässä anonyymisti perustelut, miksi juuri sinä olisit ansainnut palkinnon:

·       ”Mari Kuusisto ohjaa Dateron kautta järjestettyä ”GraduTuki”. Henkiset esteet on Marin johdattamina kohdattu erinomaisesti, lämpimästi ja kaikenlaiset ihmiset mukaan ottaen. Jokainen saa etäkokouksessa puheenvuoronsa niin kuin tavallisestikin, mutta se kuinka Mari puhuu meille, kysyy jokaisen mukaan ja se sydämen lämpö ja ymmärrys meitä erilaisia elämänpolkuja kulkeneita kohtaan. Hänellä on aidosti lämmin sydän ja tukemisen taito, kun meillä kaikilla on tarkoitus saada se lopputyö valmiiksi. Hän on henkisesti kantanut monen esteen yli ja ymmärrykseen siitä, mitä minä itse voin hänen tukensa kautta tehdä niille esteille. Ryhmämme on pieni, Marin vaikutuspiiri ei ole suuren suuri, mutta se on jokaiselle meille henkilökohtaisesti sitä syvempi ja hän vaikuttaa meidän elämiimme erittäin positiivisella tavalla.”

Ystävällisin terveisin 

Vaasan yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmä

https://www.univaasa.fi/fi/yliopisto/strategia-ja-arvot/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuus