yhteinen-iltasatu

Yhteinen iltasatu aikuisille

Tiedän, että moni kokee tällä hetkellä yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta, koska koronavirustilanteen vuoksi on kokoontumisrajoituksia. Tapahtumia ja kursseja on peruutettu. Kohtauspaikkoja suljettu. 

Haluan kantaa oman korteni kekoon, jotta yhteyden tunne toisiin ihmisiin säilyisi yllä, vaikka fyysisesti olemme toisistamme erillään.

Yhteinen lukukokemus ja erityisesti yhdessä ääneen lukeminen vahvistaa yhteyden tuntua. Se huojentaa oloa. 

Sadut koskettavat myös aikuisia. Ne käsittelevät ihmisen tavallisimpia pelkoja ja traumoja, joita on ihan jokaisella.

Luen tekijänoikeuksista vapaita satuja tai satuja kirjailijan/kääntäjän antamalla luvalla. Jos olet satukirjailija ja haluat satusi luetuksi ääneen, ota yhteyttä!

Joka ilta 20.3.-13.4.2020 luen satuja aikuisille klo 20.00-20.30 videoyhteyden välityksellä. Jos satu jää kesken, jatkan seuraavana iltana.

Liittyminen videotapaamiseen on sinulle maksutonta. Se ei vaadi rekisteröitymistä tai yhteystietojesi antamista. En kerää tällä tavoin markkinointirekisteriä.

Iltasatua mahtuu yhtäaikaisesti kuuntelemaan 100 henkeä.

Tervetuloa kuuntelemaan yhteistä iltasatua aikuisille 20.3.-13.4. klo 20.00-20.30.

Klikkaa nappia alla ja zoom käynnistyy. Salasana on 053598.

Jos haluat, voit kätkeä oman videokuvasi ja vain kuunnella. Jotta kuulisit äänen (=audio), valitse ”Call using Internet Audio”, kun liityt tapaamiseen. Jos tämä kysely vilahti ohitse, täppää älypuhelimen ruutua ja tökkää nappia (Tap to Speak). Valitse sitten Audio-vaihtoehto. Mykistän kaikki kuuntelijat, joten kenenkään taustalta tulevat äänet eivät kantaudu muiden korviin.

PS. Jaa tiedoksi kokoontumis- ja liikkumisrajoituksista kärsivälle ystävälle!