Tiedätkö, millaiselta tuntuu pidellä kanaa sylissä? Entä millaista on katsella suurisilmäisen lehmän levollista märehtimistä laitumella? Tai millaista on leikki pikku-kilien kanssa?

Kana sylissä -kirjoituskurssilla saat aistivirikkeitä kirjoittamiseen Aava-Kertun kotitilan eläimistä ja idyllisestä miljööstä. Kotieläintila sijaitsee Merenkurkun saaristossa, 32 km Vaasasta.

Jos osaat kirjoittaa tekstiviestin, lomatervehdyksen, kauppalistan tai some-päivityksen, kirjoitustaitosi on riittävä. Sen ihmeellisempää kirjoittajakokemusta et tarvitse.

Eläimiin liittyvät kirjoitustehtävät johdattelevat sinut löytämään voimavaroja, joita et tiennyt itsessäsi olevan. Vuorovaikutus ja läheisyyden tunne eläinten kanssa rauhoittaa mieltä ja kohottaa mielialaa. Kenties mieleen palaa unohtuneita, mukavia muistojakin.

Pysähdy hetkeksi eläinten äärelle kuuntelemaan ja aistimaan olotilaasi. Kirjoita lyhyitä tuokiokuvia tuntemuksistasi, ajatuksistasi, muistoistasi. Sinä itse päätät, millaisille poluille päästät ajatuksesi puikkelehtimaan.

N9zfNMLCSLSgqob8Wmgb4A.jpg

Kirjoitustehtävät ovat lyhyitä, yleensä korkeintaan 10 minuutin kirjoitusrupeamia kerrallaan. Riittää, että kirjaat vain sanoja peräkkäin, jos siltä tuntuu. Unohda oikeinkirjoitus ja anna tulla, mitä on tullakseen. Kirjoitettuja tekstejä ei arvostella. Kaikki kirjoittamasi jää vain sinulle itsellesi, jos niin haluat.

Kurssilla muistelet ja kirjoitat, luet ja kerrot juuri sen verran kuin sinusta tuntuu. Omia kokemuksia ja tuntemuksia ei tarvitse puolustella tai perustella. Aiheen vierestä et voi kirjoittaa etkä voi ymmärtää annettua tehtävää väärin. On vain oikeita vastauksia. Kirjoitat omalla tavallasi. Se riittää.

Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet. Ota tarvittaessa mukaan kumisaappaat ja säänmukaiset ulkovaatteet, sillä olemme kirjoitustehtävien lomassa ulkosalla ja pistäydymme mahdollisuuksien mukaan myös laitumella.

Voit ostaa Aava-Kertun kotitilalta kahvia ja pientä purtavaa. Halutessasi voit myös tilata ennakkoon lounaan hintaan 9,50 € (sis. kalakeitto, kahvi/tee, itseleivottu leipä, ruokajuoma). Lounastilaukset viimeistään 9.6.2018 joko sähköpostilla anna.salmi@aavakertunkotitila tai tekstiviestillä p. 045 671 9358. Erikoisruokavaliot/allergiat tilauksen yhteydessä.

Kurssille mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta kirjoittajaa.

Aika
tiistai 12.6. 2018 klo 10-16

Paikka:
Aava-Kertun kotitila, Österändsvägen 92, 65930 Södra Vallgrund
Noin 32 km Vaasasta Raippaluodon suuntaan.

Ohjaaja:
Mari Kuusisto

Hinta:
Kurssimaksu 50 € (sis. alv) + 6 € kotieläintilan pääsymaksu.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova. Kahta viikkoa ennen kurssin alkua tulleet peruutukset hyvitetään kokonaan. Sen jälkeen tulleet peruutukset ennen kurssin alkua hyvitetään 50 %. Peruuttamatta jätettyä ilmoittautumista ei hyvitetä.

Lisätietoa:
Mari Kuusisto
mari@marikuusisto.com
p. 040 416 5133

Ilmoittautuminen

Saat sähköpostilla laskun kurssimaksusta. Vahvistat ilmoittautumisesi kurssille laskun maksamalla. Ennen tapahtuman alkua saat vielä erillisen kutsukirjeen.

PS. Jaa toki kurssista kiinnostuneelle ystävälle!