Haluatko oppia ymmärtämään paremmin omaa itseäsi?

Jokaisella meillä on oma tarinamme. Koulutuksesi, ammattisi ja harrastuksesi jättävät sinuun jälkesi. Myös kaikki ihmissuhteet, jotka olet kokenut, ovat muokanneet sinua läpi elämäsi. Niin myös kaikki luonteenpiirteesi. Kaikki se, mitä olet elämässäsi kokenut on tehnyt sinusta juuri sinut.

Millainen sinun tarinasi on?

Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan ja muistelemaan. Tee se näkyväksi. Kirjoita tarinaa sinusta itsestäsi, sellaisena kuin olet. Ilman, että kukaan kritisoi. Tule kuulluksi omana itsenäsi!

Kirjoitustehtävät ovat lyhyitä, yleensä korkeintaan 10 minuutin kirjoitusrupeamia kerrallaan. Riittää, että kirjaat vain sanoja peräkkäin, jos siltä tuntuu. Unohda oikeinkirjoitus ja anna tulla, mitä on tullakseen. Kirjoitettuja tekstejä ei arvostella. Kaikki kirjoittamasi jää vain sinulle itsellesi, jos niin haluat.

”Sain olla ihmisenä ihmisten joukossa.” – palaute kirjoittajaryhmästä

Ryhmässä muistelet ja kirjoitat, luet ja kerrot juuri sen verran kuin sinusta tuntuu. Sinä päätät itse, mitä haluat muille kertoa ja lukea ja mitä et. Omia kokemuksiasi ei tarvitse puolustella tai tuntemuksiasi perustella. Aiheen vierestä et voi kirjoittaa etkä voi ymmärtää annettua tehtävää väärin. Kirjoitat siitä, mihin tehtävä juuri sinut johdatti. Sinun omalla tavallasi. Se riittää.

Jos osaat kirjoittaa tekstiviestin, joulutervehdyksen, kauppalistan tai some-päivityksen, kirjoitustaitosi on riittävä. Sen kummempaa kirjoittajakokemusta et tarvitse. Mukaan tarvitset vain kirjoitusvälineet. Voit kirjoittaa käsin tai omalla kannettavalla tietokoneellasi. Valitse sinulle luontevin tapa.

Kirjoittamisen lomassa pistäydytään ulkona raikastamassa ja tuulettelemassa muistin lokeroita Mäntyharjun rauhallisessa ja historiallisesti arvokkaassa maisemassa kirkkaiden vesistöjen äärellä.

Majoitus_paakuva (1)

Aika
maanantai 21.5. 2018 klo 10-17 ja
tiistai 22.5.2018 klo 9-16

Paikka:
Villa-Aurora, Tervaniementie 2, Mäntyharju
Mäntyharjulle pääsee junalla etelästä ja pohjoisen suunnasta. Rautatieasema on noin 3 km Villa Aurorasta.

Ohjaaja:
Mari Kuusisto

Hinta:
150 €, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen on sitova. Kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua tulleet peruutukset hyvitetään kokonaan. Sen jälkeen tulleet peruutukset ennen tapahtuman alkua hyvitetään 50 %. Peruuttamatta jätettyä ilmoittautumista ei hyvitetä.

Majoitus ja ruokailut:
Majoitus täysihoidolla jaetussa kahden hengen huoneessa 122 €, (sisältää majoituksen, maanantaina tervetulovälipalan, lounaan, iltapäiväkahvit, illallisen, tiistaina aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvit).
Pelkän ruokailupaketin hinta on 67 €.
Majoitus- ja ruokailutiedustelut info@avamor.fi tai 045 615 6260.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Lisätietoa:
Mari Kuusisto
mari@marikuusisto.com
p. 040 416 5133

Ilmoittautuminen viimeistään 18.5.2018 mennessä:

PS. Jaa ja kerro kurssista myös kavereillesi!